Un frumos jubileu în familia Fundației ”OK”

Înapoi la Noutăți
18.12.2020

Astăzi este despre Ea – zâmbetul și o verigă de bază a Mobiasbanca -OTP Group, Vicepreședinte al Comitetului Executiv – Secretar General și mai nou Director Executiv al Fundației pentru Educație Financiară ”OK” – dna Stela Ciobanu.

Astăzi este despre o femeie – un amalgam de sentimente și de epitete o întregesc și o definesc ca fiind o femeie de succes care muncește în permanență și cu maximă dedicație. Munca îi aduce satisfacție, o satisfacție contaminantă pentru cei care o înconjoară.

Dirijând o diviziune destul de complexă în cadrul Băncii se regăsește și își reface echilibrul spiritual prin organizarea diverselor acțiuni de voluntariat, reușind să implanteze un credo reprezentativ al Mobiasbanca- OTP Group – Responsabilitatea față de comunitate.

Convinsă de ideea că orice om are un potențial nesecat de abilități a încercat mai întâi de toate să se descopere pe sine însuși și a făcut-o mereu cu insistență. Toată lumea are tendința să se oprească în zona de confort, dar fiind deja expert într-un domeniu, a avut curajul să gestioneze și altceva, ce nu a făcut până atunci, fiind mereu sigură de reușita sa. Un exemplu recent este și provocarea acceptată de a crea și gestiona o nouă entitate pe piața Republicii Moldova, cu un scop absolut nobil și măreț și anume Fundația pentru Educație Financiară ”OK”.

Știe mereu cum să selecteze oamenii și cum să îi motiveze pentru realizarea obiectivului comun. Este omul care poate să aducă soarele în echipa sa, dar și să ceară, apreciind realizările colegilor și oferindu-le autonomie și oportunitate de a crea liber.

Zâmbetul de pe chipul său, destăinuie o femeie fericită și împlinită, onestă față de valori și oameni, păstrând multe tradiții frumoase.

Astăzi, când în buchetul vieții dvs. a mai înflorit un trandafir formând o cifră de admirat, Vă dorim un sincer La Mulți Ani, putere și rezistență pentru faptele mari care urmează, să cunoașteți bucuria unor vise împlinite și să simțiți dragostea familiei și respectul colegilor.

Cu drag,

Echipa Fundației pentru Educație Financiară ”OK”

18 decembrie 2020

Share: