Opinia ta contează

Învățăm de mici că trebuie să muncim mult și bine ca să avem o viață fără lipsuri. Ei, iată, a ajuns timpul să ne punem întrebări dacă rezultatele eforturilor noastre zilnice ne pot garanta o întâlnire plăcută cu viitorul dar și o relație pragmatică cu prezentul. “Oamenii sunt robii banilor! ” nu e pentru lumea bine informată și instruită. Iată de ce, dincolo de serioase materii, studii și formări, educația financiară trebuie să facă parte din construcția unei personalități moderne active.

Mulțumim, dragă echipă “OK”!

Şcoala–Grădiniţă „ABECELUȘ”

Foarte încântată de training. Este un exemplu real de investiție în propria ta persoana, înțelegi cum, prin pași micuți, poți să faci față unor situații de urgență neașteptate. Training-ul te pune față în față cu viitorul, te ajută să te mobilizezi pentru siguranța zilei de mâine și să-ți asumi decizii financiare corecte.

Natalia Manea

Specialist in dezvoltarea produselor financiare la UCIP-IFAD

”Cred că este nu doar un curs de antrenare a abilităților financiare, dar și o modalitate de a te ajuta să deschizi un dialog cu tine însuți, să revezi care sunt viziunile tale financiare, ce gândești despre bani și care sunt obiceiurile pe care ar trebui să le deprinzi pentru a îmbunătăți această relație.”

Laura Muruzuc

PR Manager, Mobiasbanca – OTP Group

Vă mulțumim pentru informațiile utile și pentru activitățile interactive!
Cu siguranță fiecare din noi a însușit ceva folositor!

Cătălina Modvală

Studentă, Universitatea de Stat din Moldova

Mulțumiri profunde către fundația ok, Money Camp a fost o experiență magică ce mi-a oferit o imagine de ansamblu mai mare asupra lumii financiare, iar fiecare zi petrecuta alături de ei m-a inspirat să devin cât mai educat pe plan financiar și m-a ajutat să îmi reconsider bugetul. Am descoperit o lume nouă a banilor. Cel mai tare mau impresionat activitățile interactive ce ne-au scos din zona din confort și ne-au pus în locul unui adult cu responsabilități, unde a trebuit să gândim cât mai rațional și eficient pentru a trece la următoarea etapă. Fundația OK este ca soarele iarna! P.S Au o cafea ce iți adaugă miere pe inima!

Daniel Busuioc

Participant la Money Camp OK