Fondator
OTP Bank S.A.

OTP Bank S.A. este o bancă comercială universală, orientată spre deservirea atât a clienţilor corporativi, cât şi a celor individuali din R. Moldova, o bancă inovativă ce s-a dezvoltat dinamic pe parcursul celor 30 de ani de activitate, implementând proiecte de dezvoltare, produse de calitate, alături de clienții și partenerii săi în susţinerea progresului economic şi social.

Cultura și arta, sportul și sănătatea,  educația financiară, caritatea și voluntariatul – sunt de 30 de ani direcțiile principale în care banca își concentrează eforturile și energia.

Caritate și voluntariat
Educație financiară
Investim în sănătate
Sportul ca stil de viață
Susținem excelența în artă
Caritate

Fiind o companie social responsabilă, OTP Bank a fost mereu preocupată de educație, în special de educația financiară. O dovadă incontestabilă în acest sens este deschiderea în 2015 a Centrului de Instruire pentru angajații băncii şi a Sucursalei  Şcoală – un concept inovativ în sistemul financiar – bancar din R.  Moldova.

Din același sentiment de înaltă responsabilitate, nu doar pentru angajații băncii, dar și pentru întreaga societate, OTP Bank continuă investițiile pe termen lung în educație, prin fondarea în 2019 a Fundației pentru Educație Financiară ”OK”.

Patronajul Fundației reprezintă un pas firesc spre dezvoltarea financiară a societății noastre, OTP Bank punându-și amprenta definitiv și incontestabil asupra viitorului beneficiarilor programelor Fundației.