Recenzii

Mulțumim mult pentru cinci zile în care copilul meu l-ați făcut să se trezească mai devreme decât mine, cu toate că începutul cursului era la 10:00, asta demonstrează entuziasmul și interesul cu care mergea acolo 😉

Sunteți o echipă tare!!! Mulțumim!!!

Dumitru Guzun

Vă mulțumim pentru tot efortul și experiența de neuitat…au rămas pur și simplu încântați de fiecare clipa petrecută  în aceste zile.

Sunteți bravoooo 🤗

Mult succes în continuare 💚

Olga Snegur

“It was an engaging and useful session because it reminded how disciplined we should be with our money, especially in these times.”
“I enjoyed the session. Really loved that it was interactive and not just some text in a presentation. I have also learned some new techniques”
“Very appropriate content, adjusted for the audience and very needed.”
“The trainer knows the job very well and could engage with all of all and keep a straight back.”
“Very clear and fluent speech, easy to understand, structured and well presented, with good reasoning, examples and questions to the audience, real interaction.”
“Has the necessary skill sets to empathize with clients about their financial situations, while also providing motivation and moving clients toward positive action. Has knowledge to give clients high-quality and timely financial education.”

 

Endava

Am ascultat lecția cu întreaga familie, am avut discuții aprinse despre economii. Ne-a plăcut foarte mult, mulțumim mult doamnelor formatoarelor!

Victoria

Noi deja avem niște tehnici de educație financiară cu copiii pe care le folosim zilnic, dar la webinar am învățat noi tehnici și a fost informație utilă multă. Acest curs este o cale nouă spre o viață mai bună și liniștită

Elena

Webinarul a fost interesant, util și captivant. Mi-a plăcut foarte mult lucrul cu mentimeter.com, informația din cercetările prezentate de formatori. Multe sfaturi utile pe care neapărat le vom aplica și pentru copii și pentru noi, mi-a plăcut metoda plicurilor- o vom implementa și metoda celor 52 de săptămâni pentru copil, vom identifica neapărat țânțarii financiari!

Ludmila

,,A fost  un trening util, într-o atmosferă legeră. Doamna Greta si Tatiana a fost minunate”

,,Este foarte util cursul si ar fi interesant pentru toți angajatii.”

,,Un curs foarte util, chiar si pentru cei care cunosc domeniul Fianciar.

Faptul că este bazat pe exemple simple, va fi foarte util si pe ințeles si pentru cei care nu au cunostinte in domeniul Fianciar. ”

,,Trainingul este util, eficient fie per ansamblu pentru unii, fie partial pentru altii, insa indiferent de aceasta se pun pe raft unele informatii. ”

,,Pe parcursul acestui curs au fost destule capitole despre care nu am ştiut, dar care mai mult ca sigur îmi vor fi de ajutor pe viitor.

Va multumesc, tema abordata, a fost una interesanta. ”

,,Consider ca este un trening util pentru toata lumea.

Felicia
Felicia