Cine suntem?

Fondată la data de 5 decembrie 2019, sub patronajul OTP Bank S.A., Fundația pentru Educație Financiară ”OK” este o organizație neguvernamentală, non-profit și apolitică, care își propune să contribuie la creșterea gradului de educație financiară a populației.

Educația financiară nu e o diagramă complexă a unor termeni neînțeleși sau niște calcule de matematică superioară. E foarte aproape și se întâmplă cu oricine: cumpărături, facturi, nevoi, dorințe, achiziții, investiții. Este o parte importantă din viețile noastre. Și atunci, de ce să nu o înțelegem mai bine?

Cu cât mai devreme începem educația financiară, cu atât mai repede vom avea deprinderile necesare pentru a ne gestiona eficient propriii bani. Acum vine partea interesantă. Cum îmi creez aceste deprinderi? De unde știu care sunt deprinderile eficiente? Cel mai bine le poți afla de la oameni care au experiență, au metode potrivite de a transmite cunoștințele lor  și sunt gata să-ți ofere toată atenția

 

Programele sunt gratuite, oferind astfel posibilitatea tuturor doritorilor să beneficieze de educație financiară, indiferent de vârstă sau cunoștințe în domeniu

  • Viziune
  • Misiune
  • Valori
Ne propunem să devenim un centru de referință, care contribuie la construirea și dezvoltarea unui comportament financiar responsabil în Republica Moldova.

Să contribuim la dezvoltarea culturii financiare în societate prin implementarea și promovarea programelor de educație financiară pentru copii, tineri și adulți.

Să sporim constant numărul de participanți la programele noastre de educație financiară.

Să construim parteneriate și colaborări cu instituții de învățământ, organizații, companii interesate de ridicarea nivelului de responsabilitate și cultură financiară.

Simplu – Livrăm programe simple și ușor accesibile pentru: copii, tineri și adulți.

Atractiv – Promovăm interactivitatea, pentru a spori și menține interesul participanților.

Corect – NU vindem produse bancare prin intermediul programelor noastre educaționale.

Profesionist – Programele noastre sunt livrate de traineri bine formați și informați