Fundația OK și AISEC au semnat un acord de colaborare

Înapoi la Noutăți
12.05.2023

Un nou parteneriat și noi oportunități de cooperare pentru promovarea educației financiare în rândul tinerilor și adulților din țara noastră – Fundația „OK” și AISEC au semnat un acord de colaborare.

Acest parteneriat unește efortul celor două instituții pentru creșterea gradului de educație financiară și utilizarea responsabilă a instrumentelor financiare, în rândul studenților și membrilor corpului academic. Vom livra în cadrul programelor de educație financiară destinate tinerilor și adulților – informații, tehnici și instrumente care îi vor conduce spre decizii financiare asumate și la dobândirea în cele din urmă a unui comportament financiar responsabil.

Misiunea Fundației „OK” este de a de a contribui la schimbarea perspectivei generațiilor asupra gestionării banilor, prin implementarea proiectelor și programelor de educație financiară dedicate copiilor, tinerilor si adulților. Cu o viziune autentică, diferită de alte produse educaționale similare pe piața locală, programele Fundației sunt despre bani și despre investiții în interacțiuni oneste și curajoase, susținute explicit și cu pasiune de traineri.

Analizăm și discutăm pe larg despre venituri, cheltuieli, economii, gestionarea datoriilor, modalități de protecție împotriva consecințelor financiare ale producerii riscurilor, investiții, toate acestea aplicând edutainment. Gestionarea resurselor financiare cu responsabilitate, având la dispoziție instrumente financiare și de investiții, cunoștințe și insight-uri utile, îi vor ajuta pe tineri să-și asigure un viitor financiar echilibrat și confortabil.

Asemenea colaborări ne onorează și ne susțin în îndeplinirea misiunii noastre. Mulțumim pentru încredere și susținere.

Share: