Tabara de vară OK a fost la copiii din Ungheni

Înapoi la Noutăți
17.07.2023

În perioada 13-14 iulie am organizat o tabără de vară pentru copiii din Ungheni, al doilea sejur de Tabăra OK din această vară.

În doar două zile am reușit să organizăm multe activități interesante pentru copii, combinând distracția și activitățile culturale cu jocuri de educație financiară.  Printre subiectele de educație financiară am abordat venituri și cheltuieli, moneda națională și monedele diferitor țări,  banii în numerar și banii electronici, ce este un buget și cum îl calculăm, care este diferența dintre nevoi și dorințe. Scopul nostru a fost să oferi participanților cunoștințele de bază pentru gestionarea banilor de buzunar și economisirea pentru a-și realiza dorințele.

In a doua zi de tabără copii au jucat  Banking – un joc financiar care le permite să însușească în mod practic noțiuni economice și să analizeze urmările deciziilor financiare luate.  Ghidați de trainerii fundației, Valentin Creciun și Victoria Iordachi, copii au for antrenați în activități care i-au ajutat să-și formuleze obiective, să realizeze o planificare, să creeze strategii  pentru a se simți în zona de siguranțp din punct de vedere financiar, să formeze economii. Toate aceste cunoștințe și informații utile îi vor ajuta pentru formarea abilităților de a deveni mai conștienți din punc de vedere financiar.

Următoarea tabără de educație financiară va fi organizată la Bălți. Urmăriți paginile noaste pentru a fi primul care află noutățile despre activitățile Fundației.

 

Share: