La mulți ani de Ziua Educației tuturor Profesorilor!

Înapoi la Noutăți
05.10.2022

Echipa Fundației pentru Educație Financiară „OK” vine cu sincere felicitări adresate tuturor profesorilor cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului!

Vă mulțumim pentru efort și dedicație, pentru cunoștințele pe care le oferiți fiecărui elev, student, pentru dăruirea voastră maximală. Vă dorim multă sănătate, bucurii, răbdare și satisfacție de la rezultatele discipolilor voștri! Să aveți timp suficient pentru voi, să călătoriți prin lume și să împărtășiți impresii și cunoștințe valoroase!

Vă aducem cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în misiunea dvs deloc ușoară – educația.

Împărtășim cu voi o parte din responsabilitatea de a oferi cunoștințe și instrumente de educație financiară, urmând misiunea de a dezvolta aptitudini financiare, economice și de gestionare a resurselor în rândul tinerilor și adulților din țara noastră,  pentru un viitor economic prosper.

Trainerii fundației sunt mentori în educația financiară, reușind să schimbe viața participanților la programe de educație financiară prin exemplul propriu și cunoștințele oferite. Felicitări, dragi colegi!

La mulţi ani dragi profesori! Vă suntem profund recunoscători!

Share: