Fundația OK și Endava au semnat un acord de colaborare

Înapoi la Noutăți
08.09.2023

Suntem bucuroși să avem un nou partener – compania britanică de software Endava, reprezentanța din Republica Moldova, cu care am semnat recent un acord de colaborare.

Semnarea a avut loc la sediul Endava, fiind un bun prilej de a vedea sălile de ședință unde vom întâlni ulterior angajații în cadrul programelor de training. Am împărtășit idei și ne-am făcut multe planuri împreună, într-o discuție caldă și deschisă.

Educația financiară are un rol deosebit de important în contextul economic actual, care a scos în evidență importanța dezvoltării competențelor financiare pentru toate categoriile de vârstă – copii, tineri și adulți. Zilnic ne confruntăm cu luarea deciziilor de ordin financiar, iar o pregătire specializată pentru a fi informați cu privire la utilizarea instrumentelor financiare moderne și insight-urilor pentru gestionarea eficientă a resurselor sunt binevenite. Fundația OK oferă programe de training unice, dezvoltate de un grup de cercetători din Ungaria, livrate de traineri certificați internațional, prin metoda edutainemnt – bazată pe simulări și interacțiune.

Suntem încrezători că asemenea colaborări ne vor ajuta în îndeplinirea misiunii noastre – aceea de a schimba comportamentul financiar al cetăților țării noastre pentru un viitor economic prosper.

Share: