Fundația OK a participat la Forumul regional de antreprenoriat

Înapoi la Noutăți
28.10.2023

În data de 26 octombrie, la Ungheni, s-a desfășurat Forumul regional de antreprenoriat, care a adunat specialiști dar și peste 100 tineri din Ungheni, Fălești, Nisporeni, Chișinău!

Scopul acestui forum este de a aduna împreună experți în domeniu și tinerii antreprenori sau tinerii care vor să-și lanseze o afacere, din regiune pentru a identifica care sunt nevoile, impedimentele și cunoștințele necesare în domeniul de antreprenoriat. Invitații la forum au împărtășit istoriile lor de succes pentru a oferi tinerilor inspirația și motivația necesară. Schimb de informații, experiență și mulți oameni de calitate – așa putem caracteriza evenimentul în câteva cuvinte.

„Participarea la Forumul Regional de Antreprenoriat din capitala tineretului 2023 Ungheni a fost o experiență cu adevărat valoroasă și inspiratoare pentru mine.  Apreciez eforturile depuse de organizatori pentru a aduce împreună oameni pasionați și idei inovatoare. Invitația dumneavoastră ne onorează și ne încurajează să continuăm proiectele Fundației pentru Educație Financiara OK și să contribuim în continuare la creșterea și prosperitatea comunității noastre.” a menționat Greta Hâncu, Trainer Fitness Financiar, Fundația pentru Educație Financiară OK.

Iar Centrul Național de Tineret, prezent la Forum, a menționat despre importanța parteneriatului cu Fundația Ok și OTP Bank, tinerii beneficiind și de simulări la Filiala-Școală a băncii, unde petrec o zi după finalizarea cursurilor de educație financiară. Ne bucurăm de rezultate frumoase împreună și continuăm să susținem tinerii prin programe de educație financiară unice și experți în domeniu certificați internațional.

Evenimentul a fost organizat de AO Centrul de Dezvoltare Personală cu suportul Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Tineret, Primăria municipiului Ungheni în cadrul programului „UNGHENI – CAPITALA TINERETULUI 2023”.

Share: