Astăzi este despre ea – Lilia Nacu

Înapoi la Noutăți
15.09.2021

Lilia Nacu este Director Executiv al Fundației, dar întâi de toate, este leader-ul și mentorul nostru. O personalitate integră, elegantă, cu zâmbet cald și gingaș, care ascunde multă înțelepciune și răbdare.

În calitate de Șef Centru de Formare a OTP Bank și de curând, Director Executiv al Fundației pentru Educație Financiara OK, a fost alături de echipa Fundației încă de la început, construind împreună tot ce avem astăzi și consolidând echipa noastră.

Lilia pune suflet în tot ce face, muncind cu dedicație, spirit de inițiativă şi, mai presus de orice, curajul de a schimba lucruri. Ne inspiră şi ne demonstrează că imposibilul devine posibil pentru o persoană hotărâtă, generând schimbări durabile în comunitate. Așa o regăsim noi, colegii din cadrul Fundației, o sursă nesecată de energie, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o strălucire aparte în privire.

Admirăm pasiunea şi profesionalismul de care dă dovadă în activitatea sa. O fire perfecționistă, care apreciază buna organizare și rigurozitatea, dar în același timp este deschisă spre diversitate și tot ce este nou, cu un înalt simț al esteticului.

E bucuroasă să cunoască oameni noi în fiecare zi. Empatia o caracterizează pe deplin, lucrul cu oamenii fiind pentru ea de departe cea mai mare satisfacție. Îi plac provocările și se simte împlinită că astfel contribuie la realizarea misiunii Fundației.

Mult stimată, Lilia Nacu, în această zi deosebită, cu ocazia zilei de naștere, echipa Fundației vă adresează cele mai frumoase gânduri și urări de bine. Vă dorim multă sănătate, fericire, creativitate, noi inițiative și performanțe. Fie ca planurile propuse să se materializeze și să atingeți noi culmi ale succesului. În plan personal vă dorim din suflet cer senin, pace în casă, fericire, bunăstare și realizarea tuturor aspirațiilor.

Iar noi, echipa Fundației, vă suntem alături cu toată considerația!

Share: