Fundația „OK” a semnat un acord de parteneriat cu Tekwill

Înapoi la Noutăți
10.02.2023

Suntem bucuroși să anunțăm despre semnarea unui nou parteneriat între Fundația OK și Tekwill, pentru a spori nivelul educației financiare în rândul tinerilor și adulților.

În cadrul acordului de parteneriat, vom livra programe de educație financiară pentru copii și tineri, împreună cu jocurile noastre – Banking și MoneyTainment, și Fitness Financiar – un program de educație financiară destinat adulților care își propune să ofere tuturor celor interesați informații, tehnici și instrumente care vor conduce la decizii financiare asumate și la dobândirea în cele din urmă a unui comportament financiar responsabil.

Scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea competențelor financiare ale tinerilor, pentru ca ei să poată face față provocărilor  cu care se confruntă în viața de zi cu zi, cum ar fi de exemplu tentațiile consumului excesiv (gadget-uri, haine, material video, jocuri online etc.) și metode eficiente de economisire, planificare financiară și chiar oportunități de investiție.

Analizăm și discutăm pe larg despre venituri, cheltuieli, economii, gestionarea datoriilor, modalități de protecție împotriva consecințelor financiare ale producerii riscurilor, investiții, toate acestea aplicând edutainment.

Asemenea colaborări ne onorează și ne susțin în îndeplinirea misiunii noastre, aceea de a schimba comportamentul financiar al cetăților țării noastre pentru un viitor economic prosper. Mulțumim pentru încredere și susținere.

Share: