Am dat start antrenamentelor de Fitness Financiar 2021

Înapoi la Noutăți
05.02.2021 0

Încărcați cu forțe noi, după o lungă vacanță petrecută în sânul familiilor și cu dorința nesecată de a împărtăși din secretele educației financiare, trainerii Fundației OK și-au reluat activitatea organizând primul training de FITNESS FINANCIAR cu angajații companiei ”Volta” SRL.

Deși tineri ca vârstă, aceștia s-au dovedit a fi cu cunoștințe frumoase în domeniul educației financiare. Ba mai mult ca atât cca.67% din ei au reușit să economisească lunar în ultimele 6 luni o anumită sumă de bani. Cu toate acestea, neavând obișnuința de a elabora un buget personal, majoritatea din ei acționează instinctiv atunci când vine vorba de o achiziție neprevăzută, orientându-se  în decizia lor după faptul dacă sunt sau nu bani în contul personal, ceea ce conform comportamentului față de bani îi situează în zona de haos financiar.  

Participând la training-urile noastre poți afla care sunt de fapt acele 4 zone ale comportamentului față de bani și vei fi surprins că cca. 69.4% din locuitorii globului se situează anume în această zona de haos financiar și doar 22.5% și 7.5% sunt persoanele care au reușit să avanseze în zona de siguranță financiară și respectiv zona de independență financiară.

Toți participanții la Fitness Financiar finalizează cursul fiind echipați cu o multitudine de pîrghii concrete, care implementate în viața de zi cu zi îi vor ajuta pe viitor într-o gestiune financiară personală cît mai eficientă.

Share:

Lasă un comentariu: