Un nou parteneriat pentru educație financiară

Înapoi la Noutăți
27.10.2021 0

Fundația pentru Educație Financiară „OK” și Japan Tobacco International ( JTI) au încheiat recent un Acord de colaborare pentru realizarea de activități comune în domeniul educației financiare.

Scopul acordului vizează dezvoltarea, însușirea și aprofundarea conceptelor practice de gestiune a resurselor financiare în rândul angajaților companiei și va constitui premisa pentru extinderea colaborării ulterioare prin oferirea de programe de educație financiară pentru copiii angajaților JTI.

Consumul intens de produse și servicii ne determină să acordăm o atenție sporită gestionării bugetului personal. Globalizarea și noile tendințe de microfinanțare transformă rolul educației financiare, astfel, venim cu o completare a instrumentelor oferite de educația clasică, pentru a stimula avansarea în business sau carieră. În cadrul JTI, ne îngrijim de bunăstarea și confortul angajaților noștri și am decis să le oferim acces la un nou program de dezvoltare – cel de Educație Financiară. Suntem de mai mult timp în cautarea unui partener în acest sens și ne bucurăm să realizăm acest obiectiv împreună cu Fundația OK”, a declarat Tatiana Mihailiuc, Manager Oameni și Cultură JTI Moldova.

În următoarea perioadă, vor fi organizate mai multe sesiuni de training Fitness Financiar în stilul caracteristic Fundației OK: edutainment, bazat pe exemple practice și multă interacțiune. Totodată, din constrângeri  epidemiologice, suntem pregătiți și pentru desfășurarea sesiunilor în format digital, asigurând același impact și conexiune interactivă cu participanții.

În cadrul programelor Fundației OK oferim instrumente moderne de economisire și investiții, formăm obiceiuri financiare „sănătoase”, într-un limbaj accesibil și adaptat nevoilor participanților.

Conștientizarea riscurilor pe care le implică produsele financiare, importanța bugetului personal în gestionarea resurselor proprii, creare fondurilor de rezervă, asigurarea împotriva riscurilor sunt doar unele din instrumentele pe care Fundația pentru Educație Financiară „OK” le pune la dispoziția populației prin programele sale de instruire.

Share:

Lasă un comentariu: