Sfârșitul de toamnă aduce un nou parteneriat pentru Fundația OK

Înapoi la Noutăți
09.11.2020 0

La sfârșitul lunii octombrie Fundația pentru Educație Financiară OK a semnat un nou Acord de Colaborare cu compania ”Volta” SRL.

Parteneriatul strategic de lungă durată cu compania ”Volta” are scopul de a îmbunătăți cunoștințele și nivelul de gestiune a resurselor financiare precum și capacitățile de management a bugetului personal  în rândul celor cca. 450 de angajați ai companiei.

În acest scop vor fi organizate câte 2 -3 sesiuni de instruire pe lună,  în cadrul cărora trainerii Fundației OK, cu experiență în domeniul educației financiare vor furniza informații și exemple care vor spori nivelul cunoștințelor financiare viitoare, dar și abilități decizionale necesare in viața de zi cu zi. În scopul comodității și confortului beneficiarilor, și datorită mobilității trainerilor Fundației, sesiunile de training se vor desfășura în incinta Centrului de Formare la sediul companiei Volta.

”Într-o piață financiară globală, este foarte important să avem consumatori bine informați și educați. În acest context, apreciem strategia companiei Volta, de a investi în capitalul său uman și a dezvolta multilateral angajații săi, prin organizarea diverselor training-uri atît tehnice, profesionale cît și motivaționale sau de leadership. Suntem onorați ca Fundația OK să contribuie și ea la această investiție pe termen lung în cel mai de preț capital și anume cel uman prin programele sale de Educație financiară, care îmbină activitățile teoretice cu exercițiile practice, și oferă posibilitatea fiecărui participant să-și contureze unele concluzii inedite în baza exemplelor proprii”.

Deoarece educația financiară timpurie este cheia de succes a viitorului adult responsabil, ne vom concentra activitățile și asupra  educației financiare a copiilor angajaților ”Volta” SRL, dezvoltând-le noi aptitudini financiare prin intermediul unor jocuri distractive dar și foarte educative.

Share:

Lasă un comentariu: