Noi colaborări. Noi prieteni. Noi oportunități!

Înapoi la Noutăți
10.11.2020 0

Suntem bucuroși să vă anunțăm că activitatea Fundației OK se extinde! Am lansat un parteneriat de colaborare cu Fundația de binefacere „Caritas”, care oferă o nouă dimensiune de desfășurare a activității noastre.

Fundația de binefacere „Caritas” a devenit partenerul nostru în realizarea unui scop comun – creșterea nivelului de educație financiară în societate. Atât echipa de voluntari, angajații, cât și toți copiii acestei instituții vor beneficia gratuit de programele de educație financiară ale Fundației OK.  

Relația noastră cu banii este influențată de tot ce se întâmplă în jurul nostru – acțiuni de marketing pe larg utilizate de companii care ne influențează achizițiile în mod direct, tipare preluate din familie sau societate, propriile aspirații și limite. Vă obosește grija lipsei banilor, doriți să petreceți mai mult timp cu familia sau prietenii, să vă realizați visele și scopurile propuse pe termen lung?

Descoperim împreună, prin interacțiune și joc, relația pe care fiecare din voi o are cu banii, factorii care au dus la comportamentele voastre legate de bani și schimbările necesare pe care trebuie sa le faceți până nu e prea târziu. Educația financiară este un ”motoraș” care vă pune în funcțiune toate elementele într-o sinergie perfectă, pentru creșterea bunăstării și echilibrului financiar!

Programele noastre de training ne permit adaptarea aproape la orice spațiu. De aceea, sesiunile de training vor fi organizate la sediul Caritas, pentru confortul tuturor participanților. Suntem nerăbdători să începem!

Instituțiile care sunt interesate de colaborare cu Fundația pentru Educație Financiară „OK”, ne pot scrie un email pe adresa contact@okcenter.md. Pe rețelele sociale ale Fundației (Facebook, Instagram și LinkedIn) veți descoperi informații despre activitățile noastre şi multe lucruri interesante și utile.

Share:

Lasă un comentariu: