Marcăm Ziua Internaţională a Studenţilor cu semnarea unui nou parteneriat

Înapoi la Noutăți
17.11.2021 0

Ziua Internaţională a Studenţilor este sărbătorită în fiecare an pe 17 noiembrie, încă din 1941. Fundația „OK” a marcat această zi prin lansarea parteneriatului cu Asociația Națională pentru Dezbateri Academice – ANDA.

Şi pentru că această zi este sărbătorită şi de către cei peste 160 mii de studenţi și tineri din Moldova, care învaţă în universităţi, colegii, şcoli profesionale şi de meserii, venim cu un mesaj de felicitare:

„Dragi studenți, la mulți ani! Tineri, activi, la început de drum, neînfricaţi, ambiţioşi şi imprevizibili – voi sunteți viitorul. Să credeţi în forţele voastre, să vă valorificaţi potenţialul prin deschiderea spre cunoaştere şi inovaţie! Educația financiară este aliatul vostru pentru un echilibrul financiar, gestionarea smart a resurselor financiare și confortul vieții. Viața de student este un timp frumos și distractiv, care rămâne pentru totdeauna în memorie, dar și o investiție în formarea profesională și cariera de urmat.”, echipa Fundației „OK”.

Mulțumim ANDA pentru încredere și colaborarea atât de folositoare, prin care vom unifica eforturile noastre în a oferi tinerilor din Republica Moldova o perspectivă „sănătoasă” de gestionare a banilor și oportunitatea confortului financiar

Share:

Lasă un comentariu: