Fundația pentru Educație Financiară „OK” a fost decernată cu Medalia de Aur la Gala Businessului Moldovenesc 2021

Înapoi la Noutăți
29.06.2021 0

Activitatea Fundației pentru Educație Financiară „OK” pe parcursul anului 2020 a fost apreciată cu Medalia de Aur la nominația Debutul Anului 2020, în cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc. Această distincție marchează rezultatele remarcabile obținute de Fundație într-o perioadă de debut în plină pandemie, care se datorează efortului consolidat al echipei, programelor de educație financiară certificate internațional, parteneriatelor stabilite cu mediul business, academic, sănătate, caritate, sport etc.

 „Suntem onorați să primim Medalia de Aur pentru Debutul Anului 2020. Mulțumim partenerilor noștri pentru susținere și încredere, inclusiv partenerilor din România și Ungaria. Viitorul economic al unei țări este în mâini bune cu o educație financiară de calitate, iar Fundația pentru Educație Financiară „OK” oferă aceste programe gratuit tuturor copiilor, tinerilor și adulților din RM”  a menționat Lilia Nacu, Directorul Executiv al Fundației pentru Educație Financiară „OK”.

În anul curent Fundația pentru educație financiară planifică să-și extindă activitatea. De asemenea, programele de educație financiară vor fi adaptate domeniului de activitate și necesităților partenerilor. Fundația va continua să dezvolte aptitudinile financiare și noțiunile economice de bază, produsele financiare, prin joc, interactiv și eficace.

Share:

Lasă un comentariu: