Fitness Financiar în aer liber

Înapoi la Noutăți
29.09.2020 1

”Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii diferit” –  acesta este principiul care ne-a determinat să spargem stereotipurile și să organizăm un altfel de training.

Am avut deosebita plăcere să mergem la Școala – Gradiniță ”Abeceluș” din mun. Chișinău unde am susținut un training – Fitness Financiar pentru colectivul didactic.

Savurând ultimele raze de soare, am încercat să fim cât mai aproape de natură. Lăsând în sălile de curs tehnologiile moderne, am discutat pe îndelete despre viață. De ce despre viață ? În momentul în care suntem plătiți pentru ceea ce facem și folosim banii pentru a achiziționa bunuri sau servicii, intrăm cu toții în lumea finanțelor, iată de ce se spune că educația financiară nu este despre bani, ci despre viață, viața fiecăruia în parte.

Le-am povestit despre proiectele Fundației și programele de educație financiară pentru copii. Ne-am luat rămas bun cu promisiunea de a ne reîntoarce, în aceeași atmosferă magică, dar deja cu noi atitudini financiare și mai multă responsabilitate în planificarea viitorului.

Sperăm să mai ținem în viitor asemenea training-uri,  deoarece am colaborat foarte bine cu cadrele didactice și ne-am bucurat împreună de vremea frumoasă și de programele noastre de educație financiară.

Share:

Sergiu Afanasiu 30 September, 2020 05:01 AM

Învățăm de mici că trebuie să muncim mult și bine ca să avem o viață fără lipsuri. Ei, iată, a ajuns timpul să ne punem întrebări dacă rezultatele eforturilor noastre zilnice ne pot garanta o întâlnire plăcută cu viitorul dar și o relație pragmatică cu prezentul. "Oamenii sunt robii banilor! " nu e pentru lumea bine informată și instruită. Iată de ce, dincolo de serioase materii, studii și formări, educația financiară trebuie să facă parte din construcția unei personalități moderne active. Mulțumim, dragă echipă "OK"!

Lasă un comentariu: