Educație financiară cu Misiunea Socială “Diaconia”

Înapoi la Noutăți
28.10.2021 0

Ne-am bucurat să petrecem o zi cu echipa Misiunii Sociale „Diaconia”, într-un training de antrenament financiar, unde ideile bune și obiceiurile financiare „sănătoase” și-au găsit aplicarea, fiind replicate ulterior cu siguranță, în comunitatea „Diaconia”.

Educația financiară este folositoare fiecărei persoane indiferent de studii, domeniul de activitate și vârstă, fapt de care ne-am convins încă o dată în acest training. Am dezbătut situații din viață și scenarii, am căutat împreună soluții, iar conceptele de Fitness Financiar sunt exact ceea de ce aveau nevoie cei 11 participanți: asistente sociale, psihologi și coordonatori de proiecte sociale.

Deseori în activitatea pe care o desfășoară reprezentanții Misiunii „Diaconia” simt necesitatea de a oferi un cuvânt de ajutor beneficiarilor din cadrul proiectelor sociale gestionate. Ne bucurăm că cunoștințele ce le-au dobândit în urma acestui training le vor fi de folos atât în viața personală, cât și în activitatea socială pe care o prestează și pentru care îi admirăm!

Metodele de economisire prezentate de către Greta HINCU, trainerul Fundației OK, au reușit să stârnească interesul, majoritatea participanților plecând acasă cu idea de a aplica în practică  cel puțin una din metode, chiar din ziua următoare. Le urăm cu această ocazie  mult succes!

Share:

Lasă un comentariu: