Astăzi este despre “unicul” el – Valentin Creciun

Înapoi la Noutăți
29.05.2021 0

Astăzi este despre omul care echilibrează echipa noastră, Valentin Creciun – un tânăr fermecător, pozitiv, energic și ambițios. Azi împlinește 27 de ani, iar noi ne bucurăm că face parte din echipa noastră și avem alături un coleg cu un suflet atât de mare!

Valentin s-a născut pe 29 mai 1994, în raionul Criuleni, Republica Moldova, într-o familie frumoasă cu trei copii, el fiind cel mai mic.

Încă din copilărie, Valentin s-a remarcat printr-un spirit de aventurier adevărat. Are foarte multe povești care îl leagă de satul lui natal și de vremurile petrecute acolo. Probabil ar putea scrie versiunea lui de „Amintiri din copilărie” care ar deveni o opera literară de succes.

Valentin iubește provocările și desi este o fire artistică, a acceptat provocarea de a-și alege o cale în domeniul economic. Și-a făcut studiile la Colegiu de Management,Economie si Drept, apoi la Universitatea de Stat di Moldova a absolvit facultatea de contabilitate. Și-a început cariera la Mobias Banca OTP Group, dar  dragostea nemărginită pentru copii și sufletul său mare l-au ghidat spre un alt proiect frumos. Astfel în 2020, a devenit trainer pentru copii în cadrul Fundației pentru Educație Financiară ”OK”.A decis să partajeze cunoștințele și experiența acumulate cu cei mici, pentru a contribui la creșterea nivelului de educație financiară a generației tinere și a le ajuta să devină viitori oameni de succes.

Călătoriile, public speaking, sportul și multe alte lucruri frumoase fac parte din hobby-urile lui Valentin, iar toată această experiență îi oferă o valoare deosebită și multă  libertate pentru a crea un training cu adevărat interesant și memorabil. Fiind o persoană creativă și artistică, are o pasiune aparte pentru fotografii și prin ele face lumea mai frumoasă.

Este o persoană care se bucură de orice clipă și savurează din plin viața, chiar și munca îi aduce satisfacție, o satisfacție care reușește să o partajeze și cu cei din jur. Dezvoltarea personală este o prioritate pentru Valentin, iar în combinație cu perseverența și ambițiunea îi asigură success în tot ceea ce îsi propune să realizeze.

Felul lui de a fi, se simte și în metoda pe care o aplică în lucrul cu copiii. Liber, degajat, dar foarte responsabil și disciplinat. Dacă aveți vreo durere pe suflet, sau vă macină vreo problemă, să știți că îl puteți chema pe Valentin și o să vă creeze și mai multe. Glumă! Da, exact. Cel mai probabil vă va spune o glumă bună și vă va detensiona. În cadrul echipei noastre – funcționează perfect, și pentru asta îi mulțumim!

Colegii din cadrul Fundației pentru Educație Financiară ”OK” îi urează un sincer ”La mulți ani!!!”. Chiar dacă încă nu ești arhitect, îți dorim să îți construiești o viață plină de succes și să cucerești toți munții și aspirațiile propuse. Îți suntem recunoscători pentru toată energia, umorul  și curiozitatea pe care o împărtășești împreună cu noi!

Share:

Lasă un comentariu: