Astăzi este despre ea- Tatiana Gaugaș

Înapoi la Noutăți
04.06.2021 0

Astăzi este despre colega noastră din cadrul Fundației pentru Educație Financiară- Tatiana Gaugaș.  Felinar al înţelepciunii, permanent aprins pentru discipolii săi, raza de lumină care ne încălzește sufletele  și în familia Fundației OK.

Tatiana Gaugaș  este absolventă a Academiei de Studii Economice (ASEM), Facultatea Relaţii Economice Internaţionale şi programul de Masterat Administrarea Afacerilor. Are o experienţă de peste 15 ani în calitate de lector universitar la ASEM în domeniul marketingului. Așa cum Marii învăţători vorbesc în cuvinte simple,nu au nevoie să impresioneze prin cunoştinţele lor, se simt în largul lor vorbind despre ceea ce cunosc şi sunt dornici să înveţe ceea ce nu știu, am cunoscut-o pe Tatiana. Nu blufează, nu încearcă să creeze careva aparențe…este  modestă, sinceră și deschisă.

“A preda/a-i învăța pe alții este cel mai mare act de optimism” după cum spunea Colleen Wilcox. Și unul de curaj, generozitate, setare pe mentalitatea “creșterii continui”, de răbdare și empatie, de iubire de oameni într-un final… Energică, pozitivă şi dinamică, s-a regasit în această profesie, avînd ca vocație și pasiune educarea generaţiilor tinere.

Mereu încearcă să facă ceea ce o face fericită. Nu îi este frică de schimbări şi este deschisă pentru noi experienţe, ceea ce a și determinat-o să călătorească în lung și lat ajungând chiar și pe continetul Asiatic în China, iar mai nou acceptând poziția de trainer de educație financiară în cadrul Fundației OK.

 Venind din domeniul marketing-ului, care reprezintă în esență arta de a manipula perspectiva clientului pentru a obtine banii acestuia, rareori fiind urmărite și interesele clienților, Tatiana a acceptat cred eu o adevărată provocare, încercându-se și la un pol diametral opus în calitate de trainer de educație financiară. Ştie să menţină permanent contactul vizual, nu lecturează pur şi simplu şi nici nu „aruncă” participantilor la training un morman de cunoştinţe. Ea ştie să îi stimuleze şi să îi implice activ în procesul de învăţare.

Zâmbetul de pe chipul său, destăinuie o femeie fericită și împlinită, onestă față de valori și oameni, rude și prieteni păstrând multe tradiții frumoase. Ține la cea mai mare și cea mai frumoasă realizare a vieții –  familia sa, un soț afectuos și inteligent și 2 copii minunați.

Tatiana, astăzi în această zi minunată, colegii din cadrul Fundației pentru Educație Financiară OK îți urează un sincer La Mulți Ani plin de realizări frumoase, emoții pozitive și cît mai multe clipe de neuitat alături de cei dragi sufletului tau.

La Mulți Ani!!!!!

Cu drag, colegii din cadrul Fundației pentru Educație Financiară OK!

Share:

Lasă un comentariu: