Astăzi este despre ea – Tatiana Brumaru

Înapoi la Noutăți
30.09.2021 0

Astăzi este despre ea – PR Manager-ul și Coordonatorul Fundației pentru Educație Financiară OK – Tatiana Brumaru.

De fapt, mai întâi de toate  este despre o colegă talentată și ambițioasă, despre o mamă grijulie a doi bravi feciori, despre o fiică și o soră iubitoare a  cărei părinți se mândresc enorm și nu în ultimul rând pur și simplu despre o femeie deosebită, frumoasă și puternică.

Studiile în afara țării, la Universitatea ”Alexandru I.Cuza” din Iași, și-au pus amprenta în formarea personalității Tatianei. Depărtarea de casă și despărțirea de familie au avut un efect de maturizare și au determinat-o să devină independentă, încrezătoare în propria persoană, capabilă să-și contureze clar obiectivele personale. Acolo a învățat să aibă încredere în forțele sale și să-și asculte vocea interioară, și a înțeles că pentru a reuși trebuie să muncești! Munca nu este o povară în cazul Tatianei, deoarece ea a ales  să facă ceea ce îi place și îi dă aripi pentru a se dezvolta.

Cu o experiență bogată de peste 10 ani  de lucru în Bancă, de la casierie, deservire clienți, reglementări și documente, conformitate, Tatiana s-a regăsit într-un final în domeniul CSR, contribuind esențial la implimentarea unui credo reprezentativ al Mobiasbanca- OTP Group – Responsabilitatea față de comunitate.

Această responsabilitate exprimată diferit, prin organizarea diverselor acțiuni de voluntariat sau prin contribuția la programe educaționale și sociale, au determinat-o să  accepte o nouă provocare a vietii și să se alăture echipei Fundației încă de la început, construind împreună tot ce avem astăzi.

Este o fire creativă, ambițioasă, îi plac provocările și are capacitatea de a aborda situațiile dificile constructiv, ceea ce face sa fie o colegă deosebită.

Creativitatea de care dă dovadă nu are limite. Îi place să experimenteze în bucătărie, confecționează adevărate opere de artă hand-made, mereu vine cu idei extrem de originale, atât la locul de muncă cât şi în viaţa de zi cu zi. 

Iubește animalele și se simte încîntată să aibă grija de broscuța țestoasă de acasă, iubește oamenii, își iubește viața și trăiește în Universul său dominat de liniște, simplitate și bunătate. Zâmbetul ei sincer, privirea calmă, bucuria și dragostea de viață e molipsitoare pentru toți cei care se află în preajma ei.

Tatiana- în această frumoasă și senină zi de septembrie, colegii din cadrul Fundației OK îți doresc un Sincer La Mulți Ani cu urări de sănătate, bunăstare, fericire și bucurii de la cei dragi! Fie ca toate împlinirile frumoase, belșugul și spiritul acestei zile de sărbătoare să te însoțească pretutindeni!

Cu drag, echipa Fundației OK

Share:

Lasă un comentariu: