Astăzi este despre ea – Greta Hîncu

Înapoi la Noutăți
04.10.2021 1

Astăzi este despre colega noastră din cadrul Fundației pentru Educație Financiară „OK” – Greta Hîncu.

O femeie frumoasă, cu ochi albaștri,  o strălucire senină  și un zâmbet atât de deosebit, ce  bucură și inspiră zi de zi. Este despre o persoană cu un potențial nesecat de cunoștințe și abilități pe care le valorifică și le dezvoltă continuu.  

O colegă apreciată în familia Fundației OK, pentru inteligența, onestitatea și pasiunea care este un exemplu pentru noi toți, de aceea motto-ul care  o caracterizează este “Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească”. 

Greta este absolventă a Academiei de Studii Economice din Moldova şi a Universităţii Orleans din Franţa, facultatea Finanţe. Cu o carieră de peste 10 ani în sistemul bancar și experiența de asistent universitar, a reușit să își creeze relații de prietenie și aprecieri profesionale remarcabile.  În cadrul Fundației a descoperit o nouă vocație, cea de trainer în educarea generației tinere, fiind entuziasmată să împărtășească cunoștințele sale în administrarea resurselor financiare și investiții, cu cei din jur. Face totul cu inspirație și satisfacție, este organizată în toate, de aceea participanții la traininguri ei sunt impresionați și motivați să îi urmeze sfaturile, iar comunicarea cu ea aduce o satisfacție enormă. Prin profesionalismul său, cunoștințele și atitudinea responsabilă față de muncă, a câștigat respectul partenerilor, beneficiarilor programelor de training și admirația colegilor.

Pe lângă cariera de succes, a reușit să găsească un echilibru între realizările profesionale și viața personală. Este o soție excepțională, o fiică grijulie, o mamă iubitoare și devotată a doi copii deosebiți, de care este mândră și îi consideră cea mai mare și frumoasă realizare. Reușește tot ce își propune, iar curajul și perseverența o ajută să transforme orice provocare într-o oportunitate de dezvoltare.

Dragă Greta – în această zi frumoasă de octombrie, colegii din cadrul Fundației OK îți spun un Sincer La Mulți Ani și îți doresc  multă bucurie în suflet, să înflorești de fericire și dragoste, realizări grandioase în carieră, iar toate aspirațiile tale să te ducă spre succes și satisfacție!

Share:

R. Hincu 4 October, 2021 03:09 PM

Ce colegi minunați are Greta HINCU la Fundatia Ok! Ce aprecieri juste a calităților și ce urări frumoase i-au adresat sărbătoritei! Bravo, Fundația OK! La mulți ani fericiți, Greta HINCU!

Lasă un comentariu: