Alături de colectivul Institutului Mamei și a Copilului de Ziua Internațională a asistentului medical

Înapoi la Noutăți
13.05.2021 0

La 12 mai, peste tot în lume, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Nurselor.
Celebrarea Zilei Internaţionale a Nurselor începe din anul 1965, însă abia în 1974 este aleasă oficial data de 12 mai, ziua de naştere a celei mai cunoscute asistente medicale, Florence Nightingale, prima care a reformat domeniul de activitate al asistentelor medicale şi a pus bazele nursingului modern.

 Rolul asistentului medical în supravegherea şi susţinerea pacientului este unul semnificativ, or, atitudinea de respect pentru pacient, prezenţa agreabilă şi antrenarea în fiecare caz aparte, într-un mod deosebit, cu certitudine sporesc efectul benefic al tratamentului.

Trainerii din cadrul Fundației pentru Educație Financiară OK s-au simțit onorați să fie alături de colectivul Institutului Mamei și a Copilului și asistentele medicale ale acestuia în cadrul training-ului de Fitness Financiar, chiar de ziua internațională a nurselor, sperând că le-au făcut ziua un pic mai colorată.

Cunoștințele acumulate cu certitudine le vor permite să-și îmbunătățească pe viitor comportamentul financiar, influențîndu-le în consecință starea de bine și dispoziția acestora, care este indispensabilă în munca onorabilă pe care o depun zi de zi.

Share:

Lasă un comentariu: