Un nou trofeu în palmaresul distincțiilor Fundației OK – Mercuriul de Aur la nominația Companie Responsabilă Social

Înapoi la Noutăți
17.06.2022

Fundația pentru Educație Financiară „OK” a luat premiul cel mare la concursul Marca Comercială a Anului 2021, la categoria „Servicii educaționale și de informare”, nominalizarea „Companie responsabilă social”.

Activitatea Fundației „OK” pe parcursul anului 2021 a fost una plină de evenimente notorii și activități strâns legate de misiunea principală a instituției – promovarea domeniului educației financiare în rândul copiilor, tinerilor si adulților. Astfel, eforturile întregii echipe a Fundației „OK” au fost înalt apreciate de către juriul concursului național „Marca Comercială a Anului 2021”, dar și a publicului, care prin vot unanim au oferit primei instituții de educație financiară din țară premiul „Mercuriul de Aur” în nominația  „Companie responsabilă social”.

„Activitatea noastră zilnică, pe care o ducem timp de doi ani, și relațiile cu partenerii au un singur scop – de a aduce educația financiară pentru copii și tineri în fiecare școală, în fiecare familie. Pentru că în secolul în care trăim abilitatea de a gestiona corect și sănătos bugetul propriu – deci educația financiară, este una fundamentală pentru un viitor prosper al fiecărui tânăr –a viitorului întregii țări.  Suntem onorați pentru distincția obținută care este un indicator solid a faptului că eforturile pe care le depunem zilnic aduc o valoare semnificativă, că lucrurile în Republica Moldova evoluează într-o direcție corectă și totodată și cel mai important – că vom continua să dezvoltăm Fundația „OK” prin implementarea noilor programe de studii, parteneriate și proiecte. Vă mulțumim pentru apreciere și încredere.” a declarat  Lilia Nacu, Directorul Executiv al Fundației pentru Educație Financiară „OK”.

În continuarea activității remarcabile și în acest an Fundația pentru Educație Financiară „OK” are planuri bine definite de extindere a activității, încheierii parteneriatelor noi și măririi numărului de participanți la traininguri. Pe lângă acestea, programele de educație financiară vor fi adaptate domeniului de activitate și necesităților partenerilor.

Totodată, menționăm că anul trecut Fundația „OK” a fost decernată cu Medalia de Aur la nominația „Debutul anului”, drept apreciere a implicării acesteia în evoluția și dezvoltarea domeniului învățământului și în special a celui financiar la nivel național.

Premiile au fost oferite în cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenția de Stat  pentru Proprietatea Intelectuală. Scopul evenimentului a fost de a unifica eforturile producătorilor naționali și internaționali în activitatea de antreprenoriat și de a aprecia cele mai reușite proiecte.

Share: