Un nou parteneriat, de această dată cu Centrul Municipal de Tineret Chișinău

Înapoi la Noutăți
17.02.2022

Când vine vorba de educație financiară, studiile recente arată că R. Moldova este pe locul 117 din 143 în Europa. Lipsa unor cunoștințe de bază în acest sens poate reprezenta o problemă pentru orice persoană, indiferent de vârstă, categorie socială sau meserie. Tocmai pentru că banii fac parte din viața noastră, felul în care îi gestionăm are un impact extrem de important pentru viitorul fiecăruia.

Preocupați de educația noii generații și suport tinerilor în drumul lor în viață, Centrul Municipal de Tineret Chișinău lansează un proiect nou – Clubul de educație financiară, la care suntem bucuroși să fim parteneri.

Parteneriatul dintre Fundația OK și Centrul Municipal de Tineret Chișinău va oferi tinerilor oportunitatea de a beneficia de programe de training de educație financiară certificate internațional, livrate de traineri cu experiență în domeniu, prin metode interactive și joc, bazate pe exemple practice adaptate realității economice.

Ne bucurăm că putem susține asemenea proiecte, unde întâlnim tineri pasionați de piața financiară, dornici să învețe și să-și schimbe viața.

Share: