Trainerii Fundației „OK” au ajuns la Rezina

Înapoi la Noutăți
03.02.2023

Educația financiară pentru copii este foarte important să înceapă timpuriu, în familie, la școală. Un copil care primește educația corespunzătoare va ști cum să își administreze finanțele toată viața.

În cadrul Fundației OK ne conducem de acest principiu în organizarea activităților noastre, fapt pentru care ținem să oferim flexibilitate și mobilitate în organizarea training-urilor de educație financiară.

Un nou acord de colaborare, de această dată cu gimnaziul Păpăuţi ne-a adus în satul Păpăuți din raionul Rezina. Prin exerciții și jocuri educaționale, elevii au însușit noțiunile de bază în educația financiară, iar atmosfera a una tare prietenoasă. Metoda edutainemt oferă elevilor contexte de învățare în care identifică situații și nevoie reale, care justifică anumite decizii financiare, ei analizează oportunități și riscuri financiare pentru adoptarea deciziilor în mod asumat.

Dacă doriți să venim în școala, liceul din localitatea dvs, scrieți-ne un mesaj la adresa de email contact@okcenter.md, iar noi vom reveni cu detalii. Trainerii Fundației poartă cu ei valizele cu materiale educaționale și vin cu mare dragi în orice localitate vă aflați.

Share: