Trainerii Fundației OK au absolvit cu succes programul „Train of Trainers”

Înapoi la Noutăți
02.02.2023

Suntem mândri să anunțăm că trainerii din cadrul Fundației pentru Educație Financiară „OK”: Greta Hincu, Tatiana Gaugaș și Valentin Creciun – au absolvit cu succes programul „Training of Trainers”, bazat pe metodologia unică a Fundației OTP Fáy András – edutainment.

Programul de certificare a susținut de formatorii din cadrul Fundației OTP Bank România, fiind urmat de un exercițiu de evaluare, pe care trainerii Fundației „OK” l-au susținut cu Brio!

Certificatele obținute în urma acestui program, le conferă dreptul de a aplica metodologiile de predare ale creatorului de programe, Fundația OTP Fáy András (Ungaria), în cadrul training-urilor de educație financiară pentru clasele IX – XII de liceu.

Mulțumim partenerilor noștri Fundația OTP Fáy András și Fundația OTP Bank România pentru deschidere, implicare și împărtășirea celor mai bune experiențe din cadrul acestui program.   Suntem recunoscători și vă admirăm devotamentul pentru misiunea noastră comună, aceea de a crește nivelul educației financiare în rândul populației.

Totodată, mobilitatea și flexibilitatea trainerilor permite Fundației să vină cu programele de educație financiară în orice localitate din țara noastră, la solicitarea beneficiarilor. Părinții, cadrele didactice, managerii de companii private sau adulții, pot solicita participarea la programele de educație financiară printr-un mesaj la adresa contact@okcenter.md sau direct pe site-ul www.okcenter.md.

Pe rețelele sociale ale Fundației (Facebook, Instagram și LinkedIn) veți descoperi informații despre activitățile noastre şi multe lucruri interesante și utile.

Share: