Tabăra de vară OK, la Ungheni

Înapoi la Noutăți
06.08.2022

În perioada 19-21 iulie am organizat o tabără de vară pentru copiii din Ungheni, a patra ediție de Tabăra OK din această vară.

În doar trei zile de tabără am reușit să organizăm multe activități interesante pentru copii, combinând distracția și activitățile culturale cu jocuri de educație financiară. Am avut la dispoziție și o sala foarte frumoasă, dotată tehnic, dedicată întâlnirilor oficiale – Zona Economică Liberă “Ungheni-Business”.

Printre subiectele de educație financiară am abordat venituri și cheltuieli, moneda națională și monedele diferitor țări,  banii în numerar și banii electronici, ce este un buget și cum îl calculăm, care este diferența dintre nevoi și dorințe. Scopul nostru a fost să oferi participanților cunoștințele de bază pentru gestionarea banilor de buzunar și economisirea pentru a-și realiza dorințele.

În ultima zi de tabără copiii au avut parte de o excursie la Chișinău, unde au vizitat sediul Fundației OK și au stat de vorbă cu Directorul Executiv al Fundației, dna Lilia Nacu, apoi au fost la Sucursala-Școală din cadrul Centrului de Formare a OTP Bank. Copiii au avut ocazia să vadă cum funcționează o sucursală, cum se fac operațiuni, cu se verifică dacă banii sunt adevărați (veridici), dar și cum arată sălile de curs pentru programele de training și formare dedicate angajaților băncii.

După amiaza am petrecut-o la Grădina Zoologică, cu multă energie și bună dispoziție. După care am condus copii spre Ungheni, urându-le vacanță frumoasă și succese la învățătură.

Următoarea tabără de educație financiară va fi organizată la Cahul. Urmăriți paginile noaste pentru a fi primul care află noutățile despre activitățile Fundației.

Share: