StartUpOK: Undă verde pentru ideea ta de afaceri!

Înapoi la Noutăți
15.04.2022

În secolul XXI educația financiară reprezintă un adevărat must have pentru tinerii și adolescenții care sunt preocupați de viitorul lor. Cunoașterea noțiunilor fundamentale, modurilor și secretelor de economisire și gestionare a resurselor financiare stau la baza nu doar a dezvoltării personale dar și a organizării tuturor aspectelor vieții într-un mod eficient și corect.

Acum, Fundația pentru Educație Financiară „OK” a pășit mai departe și implementează un program inedit, dedicat tuturor tinerilor antreprenori – programul StartUpOK.

StartUpOK reprezintă  un program complex de mentorat pentru tinerii de 18- 35 de ani, care deja au reușit sau sunt pe cale să lanseze o afacerea proprie. Vine cu o serie de training-uri ultra captivante de 2 ori pe săptămână, unde participanții vor învăța toate secretele despre cum să lanseze o afacere dar și să o dezvolte în timp.

Selecția participanților se va desfășura în 2 etape – completarea unui formular de aplicare până la data de 3 mai, și un interviu cu echipa Fundației OK. Perioada de desfășurare a proiectului este 3 mai – 10 iunie 2022.

Dar cel mai important – top 3 din cele mai bune idei de afaceri (start-up) exprimate într-un plan de afaceri, vor fi susținute financiar cu câte 30 000 lei din partea partenerului proiectului OTP Bank S.A.

Dăm start celor mai curajoase afaceri – împreună!

Share: