Semnarea acordului de colaborare AFAM

Înapoi la Noutăți
18.01.2023

Pe data de 16 ianuarie 2023, Fundația pentru Educație Financiară „OK a semnat un acord de colaborare cu Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova, reprezentată de către Angela Gladei, Președinta AFAM.

Semnarea a avut loc la sediul Fundației OK fiind un bun prilej de a prezenta oaspeților sala de training și de a face cunoștință cu echipa de traineri. Educația antreprenorială are un rol deosebit de important în contextul actual, în care micile afaceri pun întreaga economie pe roți. Acordul va crea premise pentru multe schimbări pozitive în cadrul mediului de afaceri din Moldova, în special în afacerile lansate și conduse de femei.

„Suntem onorați de acest parteneriat și de încrederea acordată. Colaborarea cu AFAM ne încurajează să dezvoltăm programele noastre de educatie antreprenoriala, oferind oportunitatea femeilor de afaceri de a beneficia de programe de educație financiare unice, livrate de traineri certificați internațional, prin metoda edutainemnt – bazată pe simulări și interacțiune.” a declarat Lilia Nacu, Director Executiv Fundația „OK”.

La eveniment ne-am bucurat de prezența dnei Carolina Bugaian – Director General Moldcel, unul dintre partenerii noștri de onoare, dar și memberele Consiliului AFAM, împreună cu echipa Fundației.  Am împărtășit idei și ne-am făcut multe planuri împreună, într-o discuție caldă și deschisă.

Suntem încrezători că asemenea colaborări ne vor ajuta în îndeplinirea misiunii noastre – aceea de a schimba comportamentul financiar al cetăților țării noastre pentru un viitor economic prosper.

 

Share: