Salutăm noul partener al Fundației OK – Romstal Moldova

Înapoi la Noutăți
07.04.2022

Suntem bucuroși să vă povestim despre un nou partener cu care deja am reușit să organizăm două training-uri. Este vorba despre compania Romstal Moldova, care au aflat despre activitatea Fundației OK din social media și ne-au contactat. Am dat mâna și ne-am pus pe treabă. Ultimele două zile au fost pline de activități.

Marți și miercuri am organizat training de fitness financiar cu angajații de la Romstal Moldova. Sala de training de la sediul companiei ne-a oferit condiții perfecte pentru desfășurarea activităților, având parte de o atmosferă caldă și confortabilă.

Tradițional am început cu o incursiune în noțiunile de bază ale educației financiare, dar în scurt timp am ajuns să calculăm bugete, să planificăm cheltuielile și să ne facem strategii pentru îndeplinirea visurilor legate de călătorii, o casă sau hobby-uri.

Voi la ce idee de afaceri vă gândiți având câteva cuvinte extrase aleatoriu: fular, telefon, pisica, liniște, emoție pozitivă, fericire? Două dintre participantele la training ne-au impresionat de-a binelea. Deci idee de afaceri: o companie producătoare de fulare pentru pisici, care să aibă un cip încorporat, ceea ce îi va permite stăpânului să urmărească locația pisicii prin telefonul mobil, în timp ce pisica e fericită la plimbare, iar proprietarul primește o porție de liniște și  emoții pozitive. Minunat, nu?

Așa sunt training-urile la Fundația OK, cu multe idei creative, exerciții practice, interacțiune și emoții pozitive. Iar cel mai valoros este bagajul de cunoștințe și entuziasmul cu care participanții pleacă de la training. Pentru trainerii Fundației, satisfacția este pe măsură, noi continuând să creștem profesional alături de participanții noștri.

Share: