Programul #FinancialTimes s-a finalizat cu o zi la Fundația OK

Înapoi la Noutăți
28.01.2023

Programul #FinancialTimes a continuat ieri cu o surpriză pentru toți participanții – 1 zi bonus la cele două zile de training, unde am pregătit activități foarte interesante. Tinerii au vizitat Centrul de Formare al OTP Bank, unde au văzut cum poate fi o zi a unui operator bancar, cum se numără, sortează și verifica banii, cu este organizată o sucursală bancară, care sunt regulile de securitate și de ce sunt importante. Și desigur, nu puteam să nu avem și jocuri de rol, unde tinerii au fost clienți și lucrător bancar  – în ambele roluri ei s-au descurcat foarte bine. Am reușit să vizităm și Call Centru, unde operatorii sunt 7/24 pentru a răspunde apelurilor de la clienți.

Participanții au avut ocazia să viziteze sediul Fundației OK, unde am continuat activitățile noastre cu o sesiune de Banking. Am discutat ce este educația financiară și de ce este atât de importantă, care sunt zonele de comportament financiar de succes, cum să evităm haosul financiar și să atingem echilibrul și siguranța financiară.

Entuziasmați de tot ce au văzut și aflat, tinerii s-au întorc la Comrat, dar ne-au promis că vor învăța bine și vor aplica în viața lor tot ce au învățat aici. Ne bucurăm să auzim asta. Mult succes și până la noi revederi.

Share: