La Mulți Ani, Anastasia!

Înapoi la Noutăți
02.03.2022

Astăzi este despre ea – Anastasia Deli, cel mai nou membru al echipei Fundației OK.

Deși este cu noi de puțin timp, am cunoscut-o ca o persoană caldă, deschisă și implicată. Am reușit să ne împrietenim și să facem lucruri frumoase împreună, cum ar fi: confecționarea de mărțișoare pentru partenerii Fundației, brainstorming, ședințe de lucru și follow-up, și nu numai. A fost impresionată de activitatea Fundației și de sediul super-colorat și viu al Fundației, care inspiră toți vizitatorii.

Anastasia a reușit deja să interacționeze cu copiii în cadrul training-urilor. Primul training este ca prima sesiune la universitate – cu multe emoții și încordare. Însă ea s-a descurcat foarte bine, copii au acceptat-o în ”gașca” lor  și ce a urmat mai departe a fost poveste. Noi, echipa, eram curioși de primele ei impresii: „Nu este atât de ușor pe cât pare”, a concluzionat Anastasia. „Când ducea trainingul Valentin, iar eu doar îl asistam, totul părea atât de simplu și ușor. Simți multă responsabilitate când ești  în fața copiilor și ei așteaptă de la tine ca să fie util și interesant. Dar cred că m-am descurcat, cel puțin așa au spus copiii”, a spus zâmbind Anastasia.

Dragă Anastasia, împreună cu toată echipa iți spunem La Mulți Ani și îți dorim să ai parte multe bucurii, sănătate, inspirație, curaj și cu încredere să-ți urmezi visele, iar activitatea pe care o realizezi să-ți aducă multe satisfacții și împlinire!

Felicitări și mult succes în continuare!

Share: