Fundaţia OK a semnat două acorduri importante cu partenerii din Ungaria şi România

Înapoi la Noutăți
08.07.2020

Fundația pentru Educaţie Financiară OK a semnat două parteneriate importante cu Fundația “OTP Fáy András” din Ungaria și Fundația Dreptul la Educație din România. Această colaborare are drept scop instruirea trainerilor şi împărtăşirea experienţei de implementare a programelor de educaţie financiară.

Fundația “OTP Fáy András” din Ungaria are o experiență de 26 de ani în educație financiară pentru copii, tineri și adulți sub deviza „Să dăm o șansă generațiilor viitoare!”.  În 2012 a fost înființat la Budapesta Centrul Educațional ”OK Center” – o instituție de reper în dezvoltarea culturii financiare europene, prin generarea unui program educațional inovator, complet și unic, recunoscut şi pe plan internațional.

Fundația Dreptul la Educație din România activează deja de peste 5 ani, reușind să pregătească pentru un viitor financiar mai bun un număr impresionant de participanți. Programul pentru adulți OTP Financial Fitness, lansat în 2018, a devenit un program de referinţă în domeniul educaţiei financiare din România.

Fundația pentru Educație Financiară “OK” își propune dezvoltarea de parteneriate valoroase cu instituții de învățământ și mediul de afaceri din Republica Moldova, pentru formarea și dezvoltarea tinerei generații.

Părțile interesate de dezvoltarea unui parteneriat sunt încurajate să ne scrie la adresa de email: contact@okcenter.md

Share: