Educație financiară și distracție la a doua Tabără OK

Înapoi la Noutăți
09.07.2022

Multă voie bună, distracție și jocuri s-au împletit frumos cu noțiunile de bază în educația financiară în cadrul celei de-a doua Tabere de vară OK, organizată de Fundația pentru Educație Financiară „OK”.

Tabără s-a desfășurat în perioada 4-8 iulie, sejur de zi, pentru copii cu vârsta de 10-13 ani, ai partenerilor fundației. În program am îmbinat distracția prin activități indoor și outdoor, cu partea de educație financiară. La această vârstă copiii deja știu de unde vin și pe ce se duc banii. La training-urile de educație financiară ei învață cum să participe la veniturile familiei și cum să fie responsabili cu cheltuielile. Înțelegând principiile de bază în educația financiară, aceasta îi va ajuta să devină adolescenți responsabili și independenți.

Pe parcursul desfășurării taberei, participanții au avut parte de mai multe activități: Banking, training de educație financiară, ora de engleză, șah, excursii la câteva muzee din capital, dar puțin din gramatică și matematică. Totodată, copiii au reprodus harta lumii cu monedele fiecărei țări. Curios, nu? Sigur că nu a lipsit muzica, dansul și voia bună.

La final, copiii au organizat un spectacol extraordinar pentru părinți, unde am avut parte de recital de poezie, teatru, dans, muzică. Fiecare copil a primit un cadou – care îl va ajuta să continue educația financiară aplicând cunoștințele dobândite, în viața de zi cu zi.

Share: