Cunoaște noua noastră colegă – Victoria Iordachi

Înapoi la Noutăți
26.01.2023

Ne face mare plăcere să v-o prezentăm pe noua noastră colegă, Victoria Iordachi.

Victoria deţine titlul de doctor în ştiinţe economice, obţinut în cadrul studiilor doctorale la Academia de Studii Economice din Republica Moldova (ASEM) și este absolventă a Facultății Finanţe, specialitatea Bănci şi Burse de Valori, având și studii de master în Administrarea financiar-bancară din cadrul ASEM. Victoria și-a început cariera profesională ca asistent universitar, apoi în calitate de conferențiar lector în domeniul financiar-bancar în cadrul instituțiilor de învățământ superioare, fiind implicată ulterior activități de cercetare. Este un promotor activ al comportamentului responsabil față de mediu, îndemnând tinerii să-i urmeze exemplul prin activități sociale și voluntariat, deoarece consideră că problemele mediului sunt grave și necesită o schimbare a paradigmei de gândire, iar împreună putem schimba lucrurile spre mai bine.

Visul ei a fost să devină învățătoare, însă circumstanțele vieții au condus-o spre alte domenii unde s-a dezvoltat profesional.

În calitate de trainer de educație financiară pentru copii și tineri în cadrul Fundației pentru Educație Financiară „OK” își va îndeplini marea dorință de a lucra cu copii și de a fi printre copii. Își ia rolul foarte serios, considerând că noi, maturii, trebuie să fim responsabili în procesul de creare a personalităților, deoarece ceea ce insuflăm copiilor noștri va constitui fundamentul pe care ei își vor zidi viitorul.

Noi îi spunem Victoriei „Bun venit” și suntem alături cu tot suportul de care va avea nevoie pentru o integrare ușoară, ea reușind deja să participe la activitățile Fundației de la început de an

Share: