Concurs „Economisește pentru o faptă bună”

Înapoi la Noutăți
24.10.2022

În cadrul săptămânii dedicate Zilei Mondiale a Economisirii am pregătit multe activități interesante care au tangență cu tema economisirii – atât de actuală acum.

Pentru că știm cât de creativi și inventivi puteți fi, vă invităm să participați la un concurs de video-uri, realizate chiar de voi. Arată-ne într-un video scurt, cum ai economisit timp de o săptămână, pentru o faptă bună.

Concursul este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani și are titlul simbolic „Economisește pentru o faptă bună”. Prin acest concurs ne dorim să împărtășim idei de economisire, dar și să venim cu îndemnul faptelor bune. De exemplu, din banii economisiți puteți cumpăra de mâncare unui cățeluș abandonat.

Fiecare participant va primi un premiu, în semn de apreciere a efortului și empatie.

 

Criterii de realizare a filmulețului:

# formatul acceptat: .mpeg, .mpg, .mp4, .avi sau .mov (PAL);

# durata: până la 1,5 minute;

# videoul trebuie să aibă atașat și un cadru reprezentativ în format .jpg;

# clipul trebuie să aibă o calitate bună, dimensiunile recomandate sunt: 1280px / 720px (16:9); dimensiunile minime sunt: 720px / 576px

# videoul trebuie să respecte normele de etică ( fără reclamă, branduri), limbaj decent;

# videoul trebuie expediat pe adresa de email contact@okcenter.md

 

Termenul limită de aplicare este 28 octombrie, 2022.

Notă: odată cu expedierea materialului video pentru concurs, vom considera că participarea la filmări a copiilor a fost aprobată și confirmată de către un părinte sau tutore.

Share: