Fundația „OK” oferă acces gratuit studenților ASEM la platforma e-learning EDUardo

Înapoi la Noutăți
30.05.2022

Anterior am făcut public frumosul parteneriat între Fundația pentru Educație Financiară „OK” și  compania EDUardo – o companie din Ungaria care a elaborat  un program educațional modern ce combină într-o singură platformă e-learning informații teoretice relevante și o bibliotecă de videouri utile.

Astfel, prima încercare de a aplica programul a fost realizată în cadrul programului „Economia Unităților Economice”, predat grupelor de la specialitățile „Finanțe și Bănci” și „Business și Administrare” cu predare în limba engleză  din cadrul ASEM, și s-a bucurat de un mare succes.

Timp de două săptămâni studenții au fost provocați să parcurgă o simulare economică captivantă  realizată cu suportul Fundației „OK” și a trainerului Tatiana Gaugaș, iar rezultatele acesteia au fost anunțate recent, în cadrul unui eveniment festiv. Câștigătorii primelor trei locuri din cadrul fiecărei grupe academice au fost premiați din partea Fundației pentru Educație Financiară „OK”.

În cadrul evenimentului participanții au relatat că programul EDUardo s-a subscris perfect conținutului unui curs de Economie a întreprinderii, fiind o simulare economică captivantă, care revoluționează experiența de învățare și pe care și-ar dori cu drag să o mai repete.

De menționat că programul EDUardo, în cadrul parteneriatului cu Fundația pentru Educație Financiară „OK”, oferă acces gratuit la modulele de simulare a afacerii, pentru că unul din scopurile  acestuia este promovarea accesului la educația de calitate.  Compania a lansat în premieră acest Social Impact Program, iar Fundația pentru Educație financiară OK a devenit partener exclusiv în Republica Moldova.

Share: