Anastasia Deli este noul trainer la Fundația OK

Înapoi la Noutăți
22.01.2022

Începutul anului aduce întregirea echipei Fundației OK cu un trainer de educație financiară pentru copii. Vă invităm să o cunoaște-ți pe Anastasia Deli – noua noastră colegă.

Anastasia a absolvit Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” ( UPSC) din Chișinău, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. A urmat studiul de master în Științe Politice, Academia de Administrare Publică Chișinău, iar ulterior un master în Strategii de Comunicare și Didactică în Limba Engleza, UPSC. Are experiență în planificare proiecte și organizare, managementul capitalului uman și vorbește 4 limbi: româna, rusă, engleza și germana.

O persoană foarte activă și curajoasă, care a continuat să se dezvolte în diverse domenii și activități, ceea ce i-a permis să acumuleze experiență, prieteni și să descopere noi oportunități. Așa am cunoscut-o noi.

Prietenoasă și deschisă, Anastasia ne-a cucerit cu blândețea și entuziasmul ei, iar abilitățile sale de  a relaționa ușor cu alți oamenii o vor ajuta să interacționeze frumos cu copii și tinerii în cadrul programelor de training.  

Urmează o perioada de integrare în care Anastasia va benefica de tot suportul echipei, o perioadă în care va face cunoștință cu programele de educație financiară ale Fundației, partenerii și beneficiarii programelor. Deja a asistat la câteva sesiuni de training cu copiii și a fost încântată.

Bine ai venit Anastasia! Cu tine în echipă vom reuși să aducem programele Fundației „OK” la și mai mulți copii și tineri, ajutându-i să-și construiască un viitor mai bun.

Share: