Sfârșitul de primăvară a adus un nou parteneriat în Fundația OK

Înapoi la Noutăți
04.06.2021

Cca. 500 de copii  și adolescenți vor beneficia de training-uri de educație financiară în baza parteneriatului semnat la finalul acestei primăveri între Clubul Sportiv pentru Copii și Tineret ”BUIUCANI” și Fundația pentru Educație Financiară OK.

Pe lângă preocuparea de dezvoltarea fizică a copiilor și implicarea activă a acestora în diverse activități sportive, care practicate sistematic perfecţionează deprinderile de mişcare, îmbogăţesc aptitudinile și în final stimulează activitatea intelectuală, Clubul Sportiv pentru Copii și Tineret ”BUIUCANI” s-a arătat foarte interesat în posibilitatea dezvoltării multilaterale a discipolilor săi, în baza programelor de educație financiară  oferite de trainerii Fundației pentru Educație Financiară OK.

De ce este atât de vital să-ți gestionezi banii corect? În primul rând pentru că acest lucru ne poate garanta bunăstare și încredere în ziua de mâine. Iar primul pas ca să fii sigur în deciziile tale financiare, începe încă din cea mai fragedă copilărie, prin educație financiară, sau mai simplu spus „arta de administrare a banilor”. 

Antrenorii FC ”Buiucani” neavând șansa de a afla din copilărie care sunt pașii esențiali prin care poți ajunge la siguranța financiară au manifestat un interes deosebit și ei față de programul ”Fitness Financiar” destinat adulților, implicându-se activ chiar din prima sesiune de trainig. Deși posedă anumite cunoștințe teoretice, mai puțin însă competențe și aptitudini practice, participanții au menționat că gestionarea banilor este cel mai important subiect referitor la finanțele personale și că ar dori să își dezvolte cunoștințele și aptitudinile financiare.

Parteneriatul își propune să asigure accesul copiilor clubului sportiv la toate programele de educație financiară  oferite de Fundația pentru Educație Financiară OK, aceasta fiind o investiție în viitorul societății astfel încât ajunși în postura de consumatori să fie bine informați și protejați.

Share: